Maak kennis met onze trainers

Na inloggen kunnen onze medewerkers hieronder de programma’s van PLANMYSPORT opstarten.

Menco van Herk

Menco van Herk

Hoofdtrainer

Mijn passie voor tennis begon toen ik 11 jaar was. Vanaf die dag was ik verkocht. Ik kreeg les op tennispark Leeuwenbergh. In die tijd een top club. Al snel was ik helemaal verslaafd aan tennis. Ik maakte veel tennisafspraken met andere spelers op de tennisbaan. Door veel te tennissen en toernooien te spelen was ik al snel een 3 speler. De stap naar het professionele tennis heb ik nooit kunnen maken. In plaats daarvan ben ik me gaan storten op het lesgeven. Ik haalde mijn diploma’s en tot op de dag van vandaag vind ik dat heerlijk om dit te doen. Mijn passie voor tennis heeft geleid tot de oprichting van Tennisschool Buitenveldert. Zelf speel ik nog steeds wedstrijden op 3 nivo met name de competitie( hoofdklasse op zaterdag )is zeer leuk om te doen. En het blijft natuurlijk een uitdaging om op oudere leeftijd nog steeds je oude nivo te halen.
Email: info@tennisschoolbuitenveldert.nl

Rene Heffels

Rene Heffels

Ik geef met veel plezier tennisles aan zowel jonge als oudere spelers. Wil je beter worden of gewoon genieten
van de prachtige sport tennis dan kun je bij mij terecht. Vele malen meegedaan aan het Nederlandse kampioenschappen en onder andere Davis Cup gespeeld. Daarna heb ik mij toegelegd op trainingen en begeleiding van jonge spelers bij Popey Goldstar. Nederlands kampioen geworden in de eredivisie!
In 1998 in dienst gestreden bij tennisvereniging Maccabi en nu reeds weer vele jaren in dienst bij de tennisschool.
Email: rene@tenniscchoolbuitenveldert.nl

Alex Manck

Alex Manck

Ik ben geboren in 1974 te Amsterdam. Al snel werd duidelijk dat sport mijn hartstocht was. De beslissing om dan ook het CIOS te gaan volgen was niet zo moeilijk. Afgestudeerd op tennislecentie A. Na mijn opleiding ben ik vervolgens een aantal jaar tennisles gaan geven in combinatie met fitnessbegeleiding. Sinds 1999 ben ik fulltime trainer bij Tennisschool Buitenveldert. Ik heb daar nooit een seconde spijt van gehad. De tennisschool is een hele leuke plek om te werken en geeft mij de mogelijkheid zo veel mogelijk leerlingen te laten genieten van de tennissport. Tennis is een uitstekende manier om gezond bezig te zijn, mensen te leren kennen en natuurlijk ook heel veel plezier te maken. Tennis is een prachtige sport, waar alles in zit, wat sport zo mooi maakt.
Zijn er vragen mail gerust. Email: alex@tennisschoolbuitenveldert.nl

Midge Visser

Midge Visser

Ik ben geboren in 1986 te Lelystad. Ik ben op vroege leeftijd begonnen met tennissen. Mijn speelsterkte in de single is 3 en in de dubbel 2. Speel momenteel op hoog nivo competitie. Tijdens mijn opleiding CIOS ben ik part-time gaan lesgeven. Tegenwoordig geef ik met veel plezier fulltime tennisles bij de tennisschool en ben ik gediplomeerd leraar via KNLTB. Ondertussen ben ik ook lid geworden van tennisverenging Buitenveldert. Een vooral hele gezellige vereniging met recreanten. Buitenveldert is een geweldige club om heerlijk te tennissen en mensen te leren kennen. Mail gerust een vraag. Email: midge@tennischoolbuitenveldert.nl

 Janneke Wikkerink

Janneke Wikkerink

Mijn naam is Janneke Wikkerink en ben geboren en getogen in Den Bosch. Daar ben ik op jonge leeftijd begonnen met tennis en dit ben ik altijd blijven doen. Ik was erg fanatiek en schopte het tot het internationale tenniscircuit. Mijn hoogste positie op de Nederlandse ranglijst is 14 en ik heb in verschillende finales op future toernooien gestaan. Naast het tennissen heb ik altijd gestudeerd en  ben ik afgestudeerd als toegepast (sport)psycholoog. Ondertussen volg ik nu een master bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Momenteel tennis ik nog regelmatig en ben actief in de Nederlandse hoofdklasse op zondag en in de 2e Bundesliga in Duitsland. Ik kijk er naar uit om samen het beste uit je tennisspel te halen. Tot op de Tennisbaan!

Kim Sven

Kim Sven

Mijn naam is Kim Sven en ik ben 26 jaar oud. Ik ben half Indonesisch en half Duits. Ik ben geboren en getogen in Indonesie. Sinds 2010 ben ik tenniscoach in Nederland. Ik heb op hoog niveau gespeeld in Indonesië en Australië. Australië is met name een geweldig tennisland. Ik ben tenniscoach geworden toen in op de universiteit in Amerika terecht kwam. Tennis heeft mij overal op de wereld gebracht. Ik vind tennisles geven echt geweldig. Het geeft me dan ook veel plezier dat mijn leerlingen vooruit gaan, plezier maken en genieten van het prachtige spel tennis. We zien mekaar op de baan. Kim@tennisschoolbuitvenveldert.nl.

Menno Bouma

Menno Bouma

Mijn naam is Menno Bouma. Ik heb twee dochters van 8 jaar oud: Victory en Scarlett.

Tennis is mijn grote passie. Zo speel ik al heel wat jaren competitie in Nederland en Duitsland en doe ook altijd mee aan de Nederlandse Veteranen kampioenschappen en verschillende internationale toernooien. In het jaar 2000 was ik Nederlands kampioen in de categorie 40+ en ook de dubbelspeltitel heb ik een aantal keer op mijn naam gezet. Zes achtereenvolgende jaren speelde ik in het Nederlands team bij de wereldkampioenschappen. Ik stond nummer 1 op de Nederlandse (40+) ranglijst en nummer 14 op de wereldranglijst.

Mijn eigen tennisniveau ben ik in de loop der jaren steeds blijven ontwikkelen. Soms denk ik: was ik vroeger maar de tennisser geweest die ik nu ben.

Ook tennisles geven is mijn grote passie. Ik heb alle diploma’s behaald (tennisleraar A, B en C) en vele workshops gevolgd, zoals alle Tenniskids en Multi SkillZ (ontwikkelen van motorische vaardigheden). Al sinds mijn twintigste geef ik met veel plezier tennisles. In de regio Den Haag/Rotterdam had ik 11 jaar lang mijn eigen tennisschool. In 2010 ben ik ernstig ziek geworden, waardoor ik met deze Tennisschool moest stoppen. Sinds een aantal jaren ben ik gelukkig weer helemaal hersteld en geef ik met plezier les in de regio Amstelveen en Amsterdam.

Wat ik vooral leuk vind aan lesgeven? De uitdaging om iedereen, ongeacht het niveau en de leeftijd, vooruitgang te laten boeken en daardoor het spelplezier te verhogen.

Ik hoop jullie allemaal snel op de tennisbaan te ontmoeten!

Menno Bouma

Cindy Goey

Cindy Goey

Mijn naam is Cindy Goey, geboren in Nijmegen, deels opgegroeid in Brabant en Den Helder. Vanaf mijn 18e gaan studeren in Amsterdam en sindsdien niet meer weg te denken uit dit mooie stadje. Ik tennis sinds ik zeven jaar jong was, maar ben tussendoor gestopt en na mijn studie bedrijfsecnomie en bedrijfskunde het racket weer opgepakt. Al een paar jaar met veel plezier betrokken bij de zomerse tenniskampen en vanuit dit enthousiasme ook daadwerkelijk de tennislerarenopleiding begonnen. Sinds vorig jaar ook werkzaam als Kindercoach en inmiddels al een tijdje met veel plezier aan het tennisles geven aan tenniskids en volwassenen. Altijd mooi om mee te maken om met kleine aanpassingen het tennisspel van een speler te kunnen verbeteren en het plezier en de liefde voor deze sport over te kunnen brengen.