Inschrijven

Je kunt nu inschrijven voor de winterlessen van 2024 – 2025. De winter lessen bestaan uit een serie van 20 lessen die starten op maandag 30 september. 

Voor informatie kun je een mail sturen naar info@tennisschoolbuitenveldert.nl 

The registration for the 2024 – 2025 winter classes is open. Because it is very busy we closed the registration for adults.  The winter lessons consist of a serie of 20 lessons starting on Monday September 30

For more information send a email to info@tennisschoolbuitenveldert.nl.

Jeugd tot en met 17 jaar

Lid betekent lid in 2024 bij Altc Buitenveldert of Maccabi Tennis. Ben je dat niet, kies dan een lestype bij Niet-leden.

Volwassenen vanaf 18 jaar

Lid betekent lid in 2024 bij Altc Buitenveldert of Maccabi Tennis. Ben je dat niet, kies dan een lestype bij Niet-leden.

Uitleg

Lestijden

Doordeweeks geven we elke dag tennisles van 7 uur in de ochtend tot 23 uur in de avond en in het weekend van 8 tot 18.30 uur. De jeugdlessen zijn meestal doordeweeks tussen 15 uur en 19 uur.

Zomerlessen

Het grote voordeel van Tennisschool Buitenveldert is dat alle tennislessen gegarandeerd doorgaan. Met regen vinden de tennislessen binnen plaats. Doordat we deels gebruik mogen maken van banen van Altc Buitenveldert en Maccabi krijgen de leden van die verenigingen korting op het lesgeld. Niet-leden betalen het gewone lesgeld.

Winterlessen

In de winter zijn alle lessen op de binnenbanen. Vanwege de baanhuur is het lesgeld daardoor wat hoger en er is geen verschil tussen leden van Altc Buitenveldert en Maccabi en niet-leden.

Lessen voor alle leeftijden en alle niveaus

Op de pagina’s Lessen – Jeugd en Lessen – Volwassenen staat meer inhoudelijke informatie over de lessen en de methoden.

Prestatietraining

We hebben prestatie trainingen voor de jeugd spelend met de groene en gele bal op zaterdagmiddag van 13 tot 14.30 uur.

Betalen per incasso betekent betalen in 3 termijnen

Als je ons machtigt om het lesgeld per incasso te innen, dan zullen wij als dank voor het gemak het lesgeld in 3 termijnen incasseren.

Les op zondag

Wil je komende winter les op zondag? Geef dat dan aan bij de opmerking op het inschrijfformulier. Eventueel kan je ook dit inschrijfformulier invullen.

Voorwaarden

Bij inschrijven ga je akkoord met ons lesreglement en privacyvoorwaarden. Deze kan je hier lezen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld per cursist. Wil je meer weten over een lestype, klik dan “gewoon” op de betreffende regel. Er verschijnt dan een scherm met detailinformatie plus de mogelijkheid om meteen online in te schrijven.

Wat is het voordeel als ik per incasso betaal?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden door een efficiënte financiële administratie te voeren. De verwerking van facturen en betalingen per overboeking kost ons veel meer tijd dan het innen van lesgeld per incasso. Daarom bedanken we jou voor de machtiging door het lesgeld in 3 termijnen te incasseren oftewel gespreide betaling.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Het bij de lestypes vermelde lesgeld is per cursist en gaat uit van het aangegeven aantal cursisten. Bij meer of minder cursisten zal het lesgeld naar rato worden aangepast. Uiteraard nemen we in zulke gevallen altijd contact op.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar alle volwassenen willen ’s avonds om 20.00 uur les en dat lukt helaas niet.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.